Kovács István - steve - Basszusgitár

Magamról

 Egy osztálytársammal "30 éve kezdtük, ott nyugaton; keleten szóltak: Csak nyugalom!" ...réges-rég egy messzi-messzi galaxisban.
 Nagyon hamar eldőlt a szereposztás: Ő gitár, én basszusgitár. Attól fogva, ahogy az akkortájt lenni szokott, játszogattuk a Beatles dalokat. A haver járt tanárhoz, én meg hozzá, ily módon szerezve meg azt a kevéske tudást, amit azóta autodidaktaként fejlesztgettem. Az eltelt hosszú időben voltak kisebb nagyobb kihagyások, közben az én izlésem elferdült a blues és a rythm and blues felé, de ez nem jelenti, hogy nem vagyok nyitott egyébre, sőt... de nagyon fiatalon rajongója lettem a hungarian blues-nak.
  Példaképeim a dinoszauruszok közül valók / talán nem véletlen../: Sir Paul Mc Cartney és a jó öreg Póka Egon Benedek, Frenreisz Károly. "Hej! ha én is, én is köztetek mehetnék, Szép magyar vitézek, aranyos leventék!”
 Most, öreg fejjel megint meghülyülve csináltuk ezt a bandát, a magunk örömére. Meglátjuk mi lesz belőle... Végezetül szeretnék idézni a klasszikustól, mivel ez a sor, jól tükrözi a mostani állapotomat: "...nincs pénzem a bankban, a blues-é vagyok rég..."
steve A öreg rocker

Motyó

Fender Jazz Bass precision bass
Fender Jazz Bass gitár Fender Precision gitár
   
Marshall amp Marshall box
Marshall JCM-800 fej Marshall 4x12 láda
   
Behringer Neutrik
Behringer 15W gyakorló kombó Neutrik kábelek
electrovoice  
Electro Voice mikrofon  
vissza