Életrajz - Biography

A biztonság évei

2014. 04. 01.

 Eltelt két év, és a nyugalom lengi körül a zenekart... remélem megtaláltuk a felállást, ami majd visz valamerre.
 Mérsékelt mennyiségű fellépéssel mutatjuk meg nagyérdemű közönségünknek a változatos, és fejlődő képességeket kívánó műsorunkat.
 Mészivel több saját szerzeménynek is nekiindultunk, egyelőre azonban ötlet szintjén megrekedtek e szárnypróbálgatások. Maradunk a feldolgozásoknál...- Látogass vissza később!
/doki/

Újrakezdés

2012. 04. 01.

 Gabesz kilépett a zenekarból, nem lévén megelégedve ezzel a felállással. Szerencsére körül vagyok véve zeneszerető, s azt valamilyen szinten művelő barátokkal.
 Mészi barátom öccsével, Tomival, már korábban is esett szó közös örömzenélésről. Beszélgettünk a zenekar szerencsétlen sorsáról, erre Ő, lelkesen ajánlotta magát. Hát, nekivágtunk!
/doki/

Ez még csak az éjjel...

2011. 09. 07.

 Csupán új bekezdést akartam szentelni eme bejelentésnek, mert majd mindennapossá válik a tagok kilépése. Ám, nem akartam, hogy megkérdőjelezhető legyen Lilly közreműködésének jelentősége.
 Ezzel az apró momentummal ismét hátrébb vetődtünk a teendőkben.
/doki/

Alkonyattól, pirkatadig...

2011. 08. 07.

 A zenekar életében ismét váratlan, és sajnálatos változás történt. Yoza felhagyott az amatőr zenekarok megpróbáltatásaival.
 Szinte azonnal jelentkezett Deák Gábor, aki a zenekedvelők körében ismerős lehet, a Colombre zenekarból. Vele folytatjuk!
/doki/

Egy új kor hajnalán...

2010. 05. 05.

 A zenekar életébe beköszöntött egy új kor kezdete. Paku József - (yoza) teljesértékű taggá avanzsált, vendégzenészi posztjáról. Gitárkezelése meggyőzte a zenekart arról, hogy nekük, bizony Ő kell!
 Új lendület!
/doki/

Fogyatkozás - új kapcsolatok

2010. 03. 14.

 Kellemetlen az, amikor egy közösség kényszerű, és kétségbevonhatatlan döntés előtt áll. Bandánk, egyhangú döntése értelmében: megváltunk Komor-tól. Köszönjük neki - ezúton is - az eddigi, lelkes közreműködését!
 Szinte egyidejűleg számolhatunk be, több zenekarral kötött barátságról is, akikkel sikeres közös koncerteket adtunk.
 Reméljük, hogy céljaink megvalósításához, sikerül megnyernünk: Paku Yoza - gitárjedi mester-t is. Vele játszhatnánk korábbi szerzeményeit, és realizálódhatna a saját számok utáni vágyunk.
Így vagyunk jelenleg... jól vagyunk.
/doki/

Tagcserék - keresések

2009. 11. 25.

 2009. augusztus 7-ei fellépésünk, rolee búcsú-koncertje lett.
 Steve indítványozására Trubin László révén jutottunk el Andorka Lillá-hoz, aki egyik - tehetséges - tanítványa. Gitárosjelöltünk több meghallgatáson bíztatóan teljesített. Ismét rendületlenül tudunk foglalkozni a feldolgozásokkal. A szünidő elteltével Patricia is hazatért, és egy-két számmal, a zenekar repertoárját színesíti.
 Ősszel nem csak a fák dobják el leveleiket, de zenekarunk ágairól is lehullt egy: Milkó vált meg a csapattól.
 Vontszemű Miklós főnyeremény lett volna nekünk; ám rengeteg vállalása mellett, be kellett lássuk, Ő nem lehet a mi emberünk.
 Több, mint egy évtizede, nagy rajongója voltam az "Inkább Holnap" zenekarnak (jelenleg, kiadós téli álmot alszik), főleg mozgatórugójának: Sári Imrének. Hosszas időpontegyeztetések árán, Jimi-t sikerült bevonnunk zenekarunk egy, próbai munkájába. Azonban a "Mai Nagy Magyar Valóság" miatt, álmunk, hogy velünk játszon, (álma, hogy játszani legyen ideje) távoli marad.
Így vagyunk jelenleg Kvintett.
/doki/

Megpróbáltatások

2009. 06. 04.

 Munkatársak lévén, így a banda veleje viszonylag könnyen összeállt, sikerült a harmadik kollégát (rolee) is rávennünk a munkálkodásra (tudva, hogy korábban Ő is zenélgetett).
  Steve gyermekkori barátjához fordult, hogy végre itt a lehetőség. Komor örömest jött, és vágott bele a kalandba. Pár próbát megélt formációnkba milkót, komor hívta. Ekkor az indíttatás leginkább az örömzenét, a hobbit, a magunk szórakoztatását jelentette. Énekest kezdtünk keresni.
 Molnár Eszter volt számunkra az ígéretes megváltás. Mindannyiunk szerint isteni-démoni hangja, megbabonázta a zenekart (a filmek oldalon, korábbi felvételek Vele). Több hónapos munka után, - úgy érzem - személyes ellentétek miatt, "megromlott a munkaviszony".
 Megkerestük Oroszlány Anikó Vivien-t, aki fiatalságom idején, több amatőr zenekarban is brilliánsan szerepelt. Sajnos magánélete nem tette lehetővé a közös munkát.
 Csupán, a véletlennek köszönhetően futottunk bele, egy rutinos énekesbe. Történetesen a tanítvány: Paku Patrícia, éppen a szünidőre elutazott, - s hogy mi ne maradjunk énekes nélkül - szívvel ajánlotta édesapját, Ernőt. Ő új, erőteljes lendületet adott bandánknak.
/doki/

Megalakultunk

2008. 09. 17.

 Hosszas kihagyás után, 2008. szeptemberében ugrottam neki ismét... munkahelyen beszélgettünk (doki és steve), mennyire szeretjük a zenét, mennyire szeretjük játszani. Jó dolog volna zenélni. No, jó! Dobfelszerelést az utcára nem veszek! Haza lehetetlen... Próbaterem kellene (hajajj)... Finanszíroztassuk... Köszönet vezérigazgatónknak: Tőke László Úrnak!
 Napok múlva dobfelszerelést vásároltam, és 8 év után újra dobolok! Lázas szervezkedés követte.
/doki/

vissza