Napló 2009 - Blog 2009

Pér - Művelődési Ház

2009. 12. 31.

 A technikai adottságok, sajnos a magyarországi viszonyoknak köszönhetően elég szegényesek voltak. Egy ilyen intézmény, mindig az utolsó helyen áll, a költségvetést illetően... Házigazdánk azonban, minden óhajunkat, a lehetőségekhez mérten, maximálisan teljesítette. Rugalmas beállítás után, nekünk is volt időnk élvezni a szilveszteri hangulatot. Az előttünk műsort adó DJ-k, kellően rockra hangolták a közönséget, és...
  ...kilenc óra körül belevágtunk, vendégzenészünkkel, Somogyi Balázzsal léptünk a színpadra. Műsorunkat, elejétől kezdve lelkes közönség kísérte tánccal. Lendületes műsorunk, értő és tetszését kinyílvánító közönségre talált. Köszönjük a figyelmet!

 Az est rendezőjétől idézem: "Köszönettel tartozom a zenekar minden tagjának, hogy egy fantasztikus élménnyel gazdagították a szilveszteri partin résztvevőket.A www.per.hu galéria képgyűjteménye megmutatja, miként kell hangulatot 'csinálni' :-)! Köszi Doki, BUÉK! Üdv.Kolonics Zoltán"
 Fotóink feltöltve!

Győr - Hey Joe blues-kocsma

2009. 12. 19.

 Az időjárás végre téliesre fordult, bár kicsit kényelmetlenné tette a rakodást, és szállítmányozást. A koncerthelyszínre korán kitelepültünk, minden rendben zajlott, jócskán jutott időnk pihenni, a cipekedést követően.
  Kellemes, karácsonyi hangulat az utcákon, meleg és füst a kocsmában, ahogy kell. Több, programunktól függetlenül érkezett társaság ült a teltházas kocsma asztalainál. Pontosan 21:00-kor útjára indult a blues. Két részre osztott, nagyjából két órás műsort adtunk. Több társaság felől kaptunk elismerő tapsot.
 Itt előttünk nem nagyon játszottak élő zenét, így a hangerővel csínján kellett bánnunk. Kisebb hibáktól eltekintve nagyon jó estet tudhatunk magunk mögött. Ide, a hely hangulata miatt máskor is szívesen jövünk.
 Köszönet barátainknak, akik, eljöttek meghallgatni minket! Fotók feltöltve!

Ménfőcsanak - Peron buli

2009. 09. 20.

 Az ingyenes koncertekről - korábban, általam - felállított tézis, most sem dőlt meg teljesen... :)
  Búcsúi hangulatban, de már korántsem gyermekkorunk búcsúit idézve, telt az est. Kettős koncertet adva járultunk hozzá, a csanaki ünnepnaphoz. Vendégeink harsány tapssal fogadták produkciónkat. "Hidroplánunk" motorhibával repült, Komor éjszakai szolgálatot teljesítvén, nem tudott jelen lenni a koncerten. Minden erőnket bevetve, esti repülésünk szerencsés kényszerleszállással zárult. Műsorunk jó hangulatban telt. Közönségünk a koncertvégi tánccal, nagy meglepetést és örömöt szerzett nekünk! Fotók feltöltve!

Gyirmót - Tatár borozó

2009. 09. 11.

 Az ingyenes koncertekről lassan az lesz a véleményem, hogy nem szeretik látogatni... belépődíjat kell kérni! :) Persze, nehéz a városi rendezvényekkel konkurálni. Sajnos a hírdetések, és meghívások ellenére is, "csak" 40 fős nézőközönségünk volt. A koncert nagyszerűre sikerült, a kis-közönségünk, nagyon hálás volt; ráadást is követelve, a koncert 80 percesre kerekedett. Fotók feltöltve!

Pannon-Víz Zrt. - Sportnap (Spartakiada)

2009. 09. 05.

 Borongós, hideg, esővel vert napra ébredtünk. Nehéz léptekkel indultak az események. A sátrakat felborította a szél, a terület alaposan felázott. A délelőtt azonban mindenért kárpótolta a jelenlévőket. A kitelepülésünk már a verőfényes égbolt alatt zajlott. Szinte, mindenhol felszáradtak az eső nyomai. Sajnálatunkra a technika is megsínylette a heves esőzést. Résztvettünk egy hevenyészett kötélhúzáson is, ami kissé megviselte "zenész" tenyereinket.
 A sportnap hőseit méltató eredményhírdetést követően, a húrok közé csaphattunk. A zenekar első, technikussal kihangosított koncertjét élhette át. A koncerten fellépett:Paku Patrícia"vendég-művésznő", johnson lánya. A koncertet legalább 300 dolgozó, és közeli hozzátartozóik hallgatták végig. Igazán jó fogadtatásban részesültünk. Többen, fellépéseink után is érdeklődtek. Fantasztikus élmény volt a zenekarnak; köszönet a szervezőknek! Fotók feltöltve!

Egy legénnyel kevesebb

2009. 08. 22.

 DC barátunk beadta derekát, lemond az agglegények nyugodt hétköznapjairól. Az Ő, illetve az őt búcsúztató barátok tiszteletére zenéltünk szombaton. A zártkörű buli nagyon jó hangulatban telt, mind a banda, mind a vendégsereg jól érezte magát. Lilla első szereplése a csapattal nagyszerűre sikerült. A házigazda, Nagy Róbert szerint, hozzájárultunk; az eseményhez méltó hangulat megteremtéséhez. Fotók feltöltve!

Emlékezetes koncert a Bezerédj-kastélyban

2009. 08. 07.

 Szándékaink szerint, ezen koncertünknek sem csináltunk nagy propagandát. Szerény (kb.: 36 fős) nézőközönséggel örültünk a zenének. Jelen volt néhány, számunkra fontos ember. Munkatársak, "szakmabeliek", családtagok, barátok. Mindenképpen megemlítendő: a nézők sorában Trubin László is ott volt! A koncert várakozásainkon felülire sikerült, bár Steve derékfájdalommal, Johnson lázzal küzdött.

 A formációban ismét változás áll be. Rolee elhagyja kis csapatunkat, mondhatjuk: búcsúkoncertjét tartotta Velünk.
 A Bezerédj-kastély vezetősége tetszését nyílvánította, és ígéretet kaptunk későbbi fellépési lehetőségekre. Köszönet: Juhász Tibor-nak a helyszínért. Fotók...
 Az ősz folyamán további fellépések is várhatóak, ezek szervezése folyamatban van.

Fergeteges koncert a Duna vízén

2009. 08. 01.

 Az első nyílvános próbánkat tudhatjuk be, az augusztus 1-én tartott szabadtéri fellépésünknek. Szerény, körülbelül 25 fős közönségünk jól fogadta a produkciót. Köszönjük megjelent ismerőseinknek az érdeklődést, és a koncertet kísérő, lelkesítő tapsot! A túlpartron is üdvözölhettünk egy-két lelkes, ismeretlen rajongót. Egy arra úszó fiatal is kikötött a stégünknél. Több arra hajózó megállt, meghallgatni pár számot. A zenekar nagyon élvezte a lehetőséget, főleg a különleges színpadot. Fotók feltöltve!

vissza