Napló 2013 - Blog 2013

Ménfőcsanak - Véndiófa - Rock búcsú

2013. 09. 15.

 Felélesztett hagyománynak tekinthető, ez a baráti körben, igen fontosnak tartott élőzenés csanaki búcsú.
 Hű, ám eléggé kis közösségünk kiváncsiságát kivívva kezdtünk bele a búcsú kedélyének emelésébe. A rock mindig megmozgatja az izmokat, hol a lábakét, hol a szívekét.
 Kis műsorunkat, Németh Rudiék zenei estje követte. Idén, a nagy dalárda nem érkezett meg, de a dallamok így is a sötét leplébe haltak csak el.
 Várjuk az ott készült képeket! Jutassátok el a zenekarnak!

Nyúl - Lapító kocsma

2013. 09. 13.

 A nyúli kisfesztivál szép számmal vonzotta a helyieket. Kicsiket, nagyokat egyaránt! Vendégül látásunk is volt olyan kiadós, mint a nyújtott produkcióink!
Volt tánc, ének, étel, ital! Köszönjük a közreműködő formációk: a Park zenekar és a PéntekestiMuZSika trió (Patri, Martin, Zsolt) munkáját!
  Várjuk az ott készült képeket! Jutassátok el a zenekarnak!

IV. Széésőház Feszt (zártkörű)

2013. 07. 27.

 A szinte hagyománnyá, a minden évben kötelezően megtartandóvá vált fesztiválunk! (Büszkék vagyunk rá, mert teret enged a szórakoztató koncertekre nehezen eljutó ismerőseink/barátaink családjainak is.)
 Ételek sora nehezítette a gyomrokat, és rajongott dallamok fűtötték a hangulatot:
 Patri és Martin akusztikus duója - Johnsonnal kiegészülgetve - szórakoztatta, és lazította el a hétköznapokban elfáradt közönséget, lendületes slágerekkel.
 A Wakachuka az idei műsorát igazán pörgősre állította, őket követte a színpadon, az Old Mojo Blues, mint ahogy az ismert: a blues nagyjaival!
 A Barabonto szerencsés véletleneknek köszönhetően vállalta el a fellépést. Országszerte ismert, és foglalkoztatott zenekar, profi zenészekkel, és műsorral. Mindennek köszönhetően a közönség számot adhatott állóképességéről; duhaj jókedv és tánc lett úrrá a küzdőtéren. 
 Ennek is köszönhető, hogy nekünk igazán könnyű dolgunk akadt! A már megszokott össznépi táncot örömmel fogadtuk, és hatalmas porfelhővel járt... mit nekünk füstgép!
 Jövőre ugyanitt! Öt jön! Ön jön?
Képeink feltöltve... várjuk az ott készült képeket! Jutassátok el a zenekarnak!

Győrújbarát - Pannon-víz Családi nap

2013. 05. 25.

 Az ígéret kötelez! Kollégáink felkérésének tettünk ismét - örömmel - eleget. A finom falatok és sörök lendületéül szólt a rock'n'roll. Családias, mondhatni kényelmes közönséggel akadt dolgunk... csupán néhány csemete ropta a vidám dallamokra, - a csak erre - az alkalomra, és tiszteletünkre megkoreografált táncát! (Nos ez vicc volt, de valóban csak az ifjak ugráltak!)
 Köszönjük a táncot fiatalok!
 Képeink feltöltve!

Győrszemere - VII. Kamionos találkozó

2013. 05. 18.

 Köszönjük a szervezőknek, hogy habár tavaly mi hagytuk őket cserben, idén az "új" felállással ismét bizonyíthattunk!
 Nem a legszerencsésebb időpontban, és a több színhelyen zajló játékok, események záporában próbáltuk szórakoztatni, a maroknyi nagyérdeműt, de örülünk, hogy ha kevesen is de örömmel, és élvezettel hallgattatok minket! Köszönjük!
 Nincsenek képeink a rendezvényről... ha valaki készített, jutassa el a zenekarnak!
 A rendezvény hivatalos összefoglaló videójában mi is szerepelünk, néhány képkocka erejéig.. (persze, nézzétek végig!)

Győrújbarát - XI. Motoros találkozó

2013. 05. 10-11.

 Lehetőséget kaptunk, egy régi vágyunkat beteljesítendő azzal, hogy egy igazi rockimádó közönségnek "adjunk számot tudásunkról"! Sajnos a médiában a koncertünk - a kései leszervezésnek köszönhetően - nem kapott hírverést, ezért csak azokra számíthattunk, akik műsorunk idején, éppen az étkezde felé vették az irányt.
 Az első napon aktív, lelkes és szórakozni akaró könzönséggel akadt dolgunk! Örülünk, hogy miattunk is jöttetek! Voltatok szép számmal, és együtt hatalmas bulit csináltunk!
 A második est kicsit álmosabbra sikerült. A zenekar is kicsit lassan ocsúdott az előző napi fáradságból; a közönség soraiból, pedig még erősen érezhető volt az előzőnapon elfogyasztott "alkohol szelleme"! Hullámzó lendülettel követték a koncert lüktető hangulatát. Mindezek ellenére, hajrá motorosok!
 Köszönet Széles Zoltán-nak, aki segített bekerülni nekünk a motoros milliőbe.
 A motorosokat, útjukon kísérje a jó szerencse! Jövőre találkozunk!
 Csak gyenge minőségű képeink vannak... ha valaki készített, jutassa el a zenekarnak!

vissza