Napló 2014 - Blog 2014


Győr - Motoros Jótékonysági Évzáró koncert

2014. 11. 22.

 Beszámoló hamarosan! (2015.05.10.)
 Az ott készült képekre ígéretet kaptunk! Várjuk!

Győr - Flashback söröző

2014. 10. 25.

 A véletlennek köszönhető, hogy régi cimborámmal - Tóth Marcellal - sikerült közösen leszerveznünk egy bulit a Black Jack's Rockabilly Club színeiben. A műsor a régi, nagyhírű Krigli helyén, új arculattal nyitott Flashback sörözőben kapott helyet. Jellegzetes kiskocsma, klub hangulattal.
 Az est lüktető, és alaphangulatául szolgáló részét vállaltuk magunkra. Igazi blues és rock rajongókra leltünk a helyen.  A pörgő, sodró zenére volt inkább vevő maroknyi közönségünk, a hálás, közreműködő csapat! Volt minden, még gitárhúrtépés is!
 A főműsoridőben az Iron Cats Neorockabilly Trió adott frenetikus műsort. Ez a lendület, és show a javából: bögőlovaglás, hátonpörgés, hátonszóló... Rock a Billy!
  A tulajtól felhívást kaptunk a visszatérésre! Legyen alkalom, és hozzuk a bulit!
 Képeink feltöltve!

Oroszlány - Gödör Pince Klub

2014. 10. 04.

 Ahogy a zenekar híre egyre messzebbre száll, úgy kap fellépéseinek is nagyobb távlatokat. Halász Lászlónak köszönhetően, - nem első győri zenekarként - mi is eljutottunk Oroszlányba. A Gödör Pince Klub-ba. A hely igazi "underground" rock-pince-kocsma.
 Sajnos a dátummal nem volt szerencsénk, a "közelben", éppen egy őszi fesztivál akkordjai is felcsendültek. Azonban akiket nézőközönségül kaptunk, igazán lelkesítő rajongásban részesítettek minket. Mintha teltháznak játszottunk volna. Így adott volt egy maroknyi állandó közönség, és később a bulit kereső fiatalság is leözönlött a helyre. Úgy hisszük őszinte, műértő közönséggel találkoztunk! Köszönjük 60 éves Oroszlány!
 Ha az ígéreteknek hihetünk, folytatás várható!
 Képeink feltöltve!

Vámosszabadi - III. Halfesztivál

2014. 09. 27.

 Végre ismét egy fesztivál szavazott bizalmat nekünk.  Vámosszabadi immár harmadik alkalommal rendezi meg, az ezt sejtető III. sorszámot viselő Halfesztivált. Színes műsora keretében, több élőzenei produkcióval együtt kapott méltó helyet zenekarunk.
 Egy órás élőzenével szórakoztattuk a nagyérdeműt. Őszinte csodálattal töltött el bennünket, hogy a kicsik, a fiatalok, és korosztályunk résztvevői is őszinte rajongással fogadtak minket. Köszönjük Vámosszabadi!
A visszhang már a helyszínen sokat sejtet a folytatást illetően! Jövőre jövünk! Reszkessetek halak!
 Korábbi képeinket itt láthatjátok.
 A fesztiválon készült képek beszerzés alatt!

Nyúl - Lapító kocsma - RoXombat

2014. 09. 20.

 Eljött az ősz. Igazából a helyszínhez idén, még egy nyári időpontot szerettünk volna rendelni. Habár ez már egy őszi alkalom, a múlt hétvégi koncertünk idején viselt dolgaiért ezen a szombaton kárpótolt minket az időjárás - és nyáresti hangulatban zajlott a kisfesztivál.
 Váray Laci a Colombre Band dalaival, akusztikus szóló műsort adott. Lendületes korábbi, és új slágereikkel állt színpadra.
 A hangulatfokozás értelmében mi következtünk, - házigazdánk legnagyobb megelégedésére - remekre sikerült koncertünkkel.
 És elérkezett a minden búcsú "legbúcsúbbika", a First In Last Out zenekar gitáros-énekes posztján brillírozó Gunyhó Tomi, hazánk nagy kalandor kedvű fiataljaihoz (érezni az íróniát?) csatlakozva, külhonban próbálja meg magát szakmájában! A zenekar hatalmas sikerű műsorral zárta a koncertsorozatot. Köszönjük közönség, köszönjük Nyúl! Jó szelet a Magyar Kalóznak!
 Korábbi képeinket itt láthatjátok. A Lapítóban nem készültek, aki rendelkezik fotókkal, keresse Doki-t!!

Ménfőcsanak - Tekéző - Rockbúcsú

2014. 09. 12.

 ELMARADT KONCERT!
 Sajnos a koncertet az időjárás szeszélyes alakulása miatt el kellett halasztani.
  A pót-koncert részleteit tervezzük!

Ménfőcsanak - V. Széésőház Feszt

2014. 07. 26.

 A házibuli folytatódik, de soha nem ismétlődik!
 A Barabonto igényességével járult hozzá - a lehető legjobb technika felvonultatásával - ahhoz, hogy az idei lehessen az eddigi legjobb fesztiválunk! Busai László gárdájának köszönhetően kényeztető megszólalásban volt része az előadóművészeknek, és minőségi szórakozásban a nézőközönségnek. Köszönjük mindenki odaadó munkáját, hogy fergeteges buliban vehettünk részt!
 Köszönjük: Hetedik Bekezdés, Inkább Holnap, Wakachuka, Colombre Band, Hidro Pláne és Barabonto!
 Jövőre nagyot dobunk!
 Képeink feltöltve!

Nyúl - Lapító kocsma - RoXombat

2014. 06. 21.

 Barátainknál vendégeskedtünk, így aztán csináltunk egy jó hangulatú koncertet is. A mi bandánk kezdett a könnyebb műfajt tekintve. A minket követő First In Last Out punk-trió rajongói - számunkra meglepő módon - lelkesen, hangosan tombolták végig velünk rövid műsorunkat.
 A nálunk jóval fiatalabb zenészek hihetetlen energiával adták át magukat a koncertnek. Lendületes, lehengerlő előadásmódjukkal megőrjítették rajongótáborukat. Több feldolgozást adtak elő, kisebb arányban saját számot, ezzel is ötletes műsort kerekítve. Szövegeik néhol megütötték a "Parental Advisory Explicit Content" minősítést, de mindent figyelembe véve nagyon jó arcok!
 Találkozunk még velük!
 Köszönjük Nyúl!
 Képeink feltöltve!

Győrújbarát - 130 éves Vízmű - Családi nap

2014. 05. 24.

 A mindenéves feladatunk, melyet szívesen teljesítünk, ha még több emberrel szerettethetjük meg a blues/rock zenét, és magunkat!
 A jubileumnak köszönhetően ránk is nagyobb feladat hárult. Erőnkön felül kellett teljesíteni, szinte egésznapos erőnlétről kellett számot adnunk. Mi voltunk a matiné, mi szolgáltattuk az ebéd előtti és a délutáni produkciók alaphangulatát. Felléptek még a Baráti Dal-Szín-Ház amatőr művészei is, frenetikusra sikerült műsorukkal.
 Nagy létszámú közönséget szórakoztathattunk, köszönve ezt az évfordulónak, és a nap fénypontjaként fellépő Nagy Feró szereplésének is! Így, azért jóval könnyebb volt elnyerni a nagyérdemű figyelmét. Köszönet az őszintén rajongó kollégáknak! Rákenró!
 Képeink feltöltve!

Győrújbarát - XII. Motoros találkozó

2014. 05. 09.

 A tavalyi műsorunknak köszönhetően idén már számoltak velünk a szervezők.
 Biztos időpontot kaptunk péntek este 23:00 órára. A hangosítás és színpad elrendezés az előző évi tapasztalatok után kifogásolhatatlannak mondható. Lelkes, ám a fesztivál méreteihez képest szerény közönségnek kezdtünk játszani, de a hangulat folyamatosan vonzotta be az ős-bluesra, rock-and-rollra éhezőket.
 Szinte mindegy is, hogy 2015-ben nagyszínpadon játszhatunk-e! Biztosan jövünk!
A koncerten készült képeket a vihaROCK.hu jóvoltából itt tekinthetitek meg.

vissza