Napló 2015 - Blog 2015


Nyúl - Nyulibuli - Lapito kocsma

2015. 06. 12.

 Kedvenc kocsmánk, ahová mindig szeretettel várják az élő műsorral érkező zenekarokat, és ezért örömmel keresem a társbandákat!
 Nagyon jónak indult a buli, elsőnek az "Arthur and the Snail" - redukált legénységükkel - saját nótákkal és hazai slágerekkel szórakoztatta a maroknyi közönséget.
 Nem vállalva a buli feltekerését, sem a főműsorszámot; zenekarunk a buli közepét vitte el. Igazi pörgős rock'n'roll-al és vérbő bluesokkal robbantunk bele az éjszakába.
 Az est fénypontja a sajátszámokat felvonultató "Name" zenekar nagyon jó hangulatot varázsolt percek alatt! Lendület, pörgés, közönség énekeltetés!
 ...a buli lehetett volna sokkal jobb is, ha nem jelentik fel a helyet, sajnos a nyúli buli farka le lett csípve ez az incidens kedvét szegte a hangulatnak... ha mindez kicsit később (kb.: 25-30 perc múlva) következik be, hatalmas kedvvel zárhattuk volna az estét mindannyian!
 Mindenkinek köszönjük - mindenkinek, aki eljött! (Hozzátartozik, hogy a rendőrség korrekt ellenőrzést folytatott le!)
Ha kapunk felkérést, ettől függetlenül érkezünk Nyúl! Talán ősszel! Rákenró!
 Fotóink feltöltve!

Győrújbarát - Pannon-Víz Családi nap

2015. 05. 16.

 Elérkezett a fizetésnap: a megszokott koncertünkkel, a megszokott helyszínen, a bevált technikával, az ismert közönségnek.
 Jelentősen kisebb rajongásban volt részünk, mint legutóbb, de köszönjük azoknak akik ránk figyeltek! Jövőre is találkozunk kollégák!
 Fotóink feltöltve!

Győrújbarát - XIII. Motoros találkozó

2015. 05. 08.

 Szinte már kötelező résztvevőivé válunk a találkozó programjának. Sokan vártak ránk, és sokan üdvözöltek!
 Sajnos a technika ahány oldalról tudott megtréfált bennünket. Rövid műsorral kellett szórakoztatnunk a várakozásban megcsappant közönségünket! Szemünk előtt tartva az utánunk következő produkciókat, a repertoárunk kárára sok ütős nótát már csak jövőre fogunk eljátszani a motorosoknak! Biztosan jövünk! Rákenró!
 Fotóink feltöltve!

vissza