Napló 2016 - Blog 2016


Győr - Dongó Rom kocsma

2016. 12. 02.

 Az utolsó nekifutás sem sikerült! A szervezést én direkt egy kézben szerettem volna tudni, jók a megérzéseim (mind a szervezés, mind az elszámolás ügyében)! Az Iron Cats Rockabilly képviselője Gabesz flottul letárgyalt mindent. A két zenekar korrektül megegyezett minden apró részletet illetően; erre egy héttel a fellépés előtt jön az ékelés... sajnos a bekívánkozó zenekarnak eszébe sem jutott, hogy a buli esti folytatásáról beszéljünk (pedig sugalltuk)... mindenképpen befeszülni akart, így nem jutottunk dülőre!
 Sajnos a beígérkezett "közösségi klub" sem képviseltette magát, így egy nagycsaládi bulinak adhattuk a zenei alapot. A technikánkhoz képest nagyon jól szólaltak meg a bandák a helyen. Mind a Hidro Pláne, mind az Iron Cats Rockabilly zenekar (Tupirka, Gabesz, Gyula) is kitettünk magunkért, amit a közönség emelkedett hangulatával díjazott! Csak ezért megérte!
  "BE HAPPY! GO LUCKY!"
  Rákenró!

Győr - Dongó Rom kocsma

2016. 10. 22.

 Háát... azt hiszem - kezdeti - a győri klubokba vetett reményeink meginognak! Sajnos, ha nem egy kézben van a szervezés nagyon hamar átcsap amatőrizmusba egy-egy esemény lefolyása. Ismét a Mystery Gang-gel hozott össze a szerveződés. Félretéve a korábbi sérelmet és okulva belőle, hogy sztárzenekar előtt nem feltétlen kell szerepelni, így a későbbi időpontot választottuk. Nem számoltunk, azonban azzal a ténnyel, amit csak később hoztak tudomásunkra, hogy a buli eleve egy harmadik zenekar koncertidőpontja lett volna! Így nekik is engedni kellett, de nem akartak a saját szavaikat idézem "felszopó zenekar" lenni - teszem hozzá senki sem, ha nincs egyezség róla! Viszont ezen malőröket kompenzálandó: a zenekart kétszer hagyni játszatni egy klubesten, ugyanakkora amatőrség... mi csak a közönség miatt nem hagytuk el a helyszínt! Három órát csúszott a műsor... (eleve 2 zenekarról volt szó, így 3 lett, mi mégis kb. a negyedik zenekar időpontjában játszhattunk...). Billegett a léc!

Vámosszabadi - V. Halfesztivál

2016. 09. 24.

 Egy olyan rendezvény, amiért önmagunkat adtuk és igaz elismerésre tehettünk szert! Sajnáljuk a 2015-ös évet, amikor nem tudtunk eleget tenni a felkérésnek! Reméljük, hogy ezentúl évről-évre fellépői lehetünk ennek a nagyszerű fesztiválnak is! Hideghalétel-csata, halászlé (itt voltak elégedetlenkedők, de mint később kiderült - rövid ideig - egy lelkes amatőr osztotta a hallé tetejét), füstölt busa oldal, csupa finomság! Érdekes és változatos programok, figyelmes és befogadó közönség! Gratulálunk a szervezéshez!
 Fotóink feltöltve!

VII. Széésőház Fesztivál

2016. 07. 16.

 Eszperente eset lett! A hetedik fesztivál. Sokadmagunkkal szórakoztattuk a nagyérdemű közönséget, akik a mi nagy családunk, a barátaink, gyermekeik, szüleik, rajongók. Nagy élmény szervezőként, és fellépőként részt venni ebben a buliban! Az idei évben az eső tett próbára minket (ahogy tavaly a viharos erejű szél) veszélyeztetve a technikát, és a rendezvényt, de szinte nem volt aki nem jött volna el. Gumicsizmák, esőkabátok, esernyők, és egyre elhatalmasodó hangulat volt velünk! Idén repültünk, mint a hét pettyes katicabogát, jövőre begurulunk, mint a fekete biliárd golyó! Rákenró!


Győrújbarát - Pannon-Víz Családi nap

2016. 05. 21.

 A kötelező tiszteletkör a munkatársaknak. Magasan, szép íven vettük az akadályokat, jó hangulat, lankadó figyelem, pár rajongó és bíztató kolléga... A két évvel ezelőtti koncertünk sikere megkopni látszik... Ha kell jövünk! :)

Győrújbarát - XIV. Motorostalálkozó

2016. 05. 06.

 Újra a motorosoknak! Egyre nagyobb érdeklődés és siker! Külön bulisátor, élvezhetőbb hangzás! A közönség ismerősként üdvözölt, mondhatni vártak minket! Szuper hangulatot varázsoltak a nézőtérre, és váltakozó létszámmal, de folyamatos volt a tánc és csápolás! Jó érzés volt ilyen színpadon játszani! Jövőre is érkezünk, ha hívtok!

Győr - Dongó Rom kocsma

2016. 03. 26.

 Újra a Dongó! Sokat beszélünk a jelenségről... Fotelrockerek, videomegosztó csatornák, kényelem, "polgári igényre szabott" programkínálat városszerte. A régen futó neveket látják szívesen a műfajban! Illetve a trágárság ami még megveszi az embereket. Persze mi is feldolgozásokat játszunk, mi sem új mondadóval szólítjuk meg a közönséget... ezen dologok okán érezhetjük, hogy szinte nő az érdektelenség... csak a nagy nevek a meghatározók, Ők pedig joguknak érzik megszabni akár a "kisebbek" műsoridejét is. Felnézünk Rátok!
 Akik itt voltak - a képek és emlékeink alapján is - biztosan jól érezték magunkat, mindkét szinten!
 Beszámoló hamarosan! Fotóink feltöltve!

Győr - Dongó Rom kocsma

2016. 02. 05.

 Klubidény. Végre Győrben is egy biztos pont üzemel az élőzenék színteréül. Dongó!
 Első koncertünk nagyon jól sikerült, minden gördülékenyen zajlott, igazán jól indul az évünk!
 A Snail line ugyanezt nem mondhatja el magáról, hiszen a legenda - mivel mi nem láttuk - gitárosuk nem talált a helyszínre. Okolva mindezért zenekarát! Így, ez alkalommal fájó szívvel búcsúztatták is a törzsgárdából... kemény a rákenró!
 Csigáék lendületes rock-intróval kezdték műsorukat, és a tőlük megszokott hangulatot hozták. Profin oldották meg a taghiányt. Nekem nem is hiányzott az az egy gitár...
 A klubban teltházat nem idéztünk elő, de - elképzelésünk szerint - a törzsközönség képviseltette magát: nagyon jó kedvvel, tetemes fogyasztással, pörgéssel díjazták lendületes műsorunkat. Itt folytatjuk...
 Fotóink feltöltve!

vissza