Napló 2017 - Blog 2017


Szigetszentmiklós - Árpád rockkocsma

2017. november 18.

 A tervezett, közös évzáró koncert a LAZY TWINS-sel szuperül sikerült! A kocsma hangulatos, vendégszerető, rock-imádó személyzet és közönség!
 Lazyék már barátaink immár két éve, és örömünkre szolgált eljönni hozzájuk vendégségbe! Zeli dobját telibeverhettem a bulinkon, nagyon jó kis cucc volt, nagyszerű tányérokkal.
 A megszólalást a két banda technikájának összedobásával oldottuk meg, ami a kis helyhez képest elég jól sikerült (az énekkel azért küzdeni kellett! - mint kiderült a vocal-kombóban elégett a magasfrekvenciájú hangszóró tekercse). Meg kell jegyeznem, ha nem az anyagiakon múlna, mindig hangtechnikussal dolgoznánk! de a hobbi ilyen...
 Nagyon patent évzáró buli sikeredett, hajnalig dumáltunk Attiékkal, és a helyi arcokkal, több zenésszel is megismerkedtünk közülük. Ha hívnak jövünk! Fotóink itt!

Győr - To the Rock - Retro Buli

2017. szeptember 23.

 Győrben újonnan nyíló rock-kocsma és élőzenei műveleti központ. Ismét nagy reményekkel vagyunk a lehetőség iránt, és igyekszünk a legtöbbet megtenni, hogy a közönséget mi is megnyerjük az ilyen helyszíneknek.
 A hely hivatalos nyitóbuliját követő hétvégén kaptunk előkelő helyet, hogy bemutatkozzunk az itteni törzsközönségnek, egy hivatalos klubtalálkozó keretein belül!  Sajnos idei - bő egy órás - műsoridőnk éhesen hagyta a tombolásra vágyó tömeget, de vélrményem szerint emlékezetes alakítást hagytunk magunk mögött! Egy hangtechnikus azért támogathatott volna bennünket, de így az igazi klubhangulatot tudtunk ajándékozni a csapatnak!
 A házigazdáink társak voltak a szervezésben, és nagyon finom söröket csapoltak a bandának! Minden a megbeszéltek szerint zajlott! Ha rajtunk múlik, mi biztosan jövünk még! Fotóink itt!

VIII. Széésőház Fesztivál

2017. 07. 22.

 Gördül mint a golyó és a Stones! Idén nyolcadszor sikerült összecsalogatni egy helyre a barátainkat.
 Tartalmas műsort hoztak össze a szervezők: voltak régi, visszatérő, és - elbűvölt - új fellépőink is, akik garantálták az energiával túltöltött vendégeink kimerülését!
 Rákenró! Ezt egy életen át kell játszani... Fotóink itt!

vissza