Napló 2018 - Blog 2018

Lima Pub - Iron Cats NeoRockabilly Trio

2018. 07. 20.

 Beszámoló a koncert után :D !

Széésőház - Megalakulásunk 10. évfodulója

2018. 09. 08.

 Legnagyobb bulijaink színtere. A dátummal és a fellépőkkel is erősen sakkoznunk kellett! Szerencsére 10 év alatt sok barátra, támogatóra, zenészbarátra leltünk, így minden a legjobban alakult..
 Robi barátunkra jutott a feladatok oroszlán része, erő felett teljesített, minden vállalásával (építés, előkészületek, takarítás, sütés) támogatott minket. Zé barátunk is egyszemélyes konyhaként szolgálta ki a népes és éhes vendégsereget!
 Rengeteg tortát, figyelmet, elismerést és meglepetést kaptunk a résztvevő barátainktól! Meg sem próbálom felsorolni ki mindenkitől, mi mindent kaptunk!
 Köszönjük! Indul a következő 10!

Lima Pub - A polgárbarát hangszerelés

2018. 08. 31.

 Az igény - hogy minél több helyre eljuthassunk, és a hangerő sem legyen akadály - dobosunkat átültette egy házi készítésű cajon-ra. Így valamivel csendesebb hangszereléssel adtuk elő, az idei évre kitervelt és szinte állandósult teljes repertoárunkat. Erős két órás műsorunk, talán a meleg miatt csekély hallgatóságot rántott be az utcáról - csak pár barátunk vállalta a zenés szaunát - valamint a terszon akadtak hallgatóink. A véleményeket a koncert után személyesen is átadták a teraszon iddogálók.
 A hely nagyon hangulatos, azonban nyári estén meglehetősen "forró"... szerencsére jéghideg sörök és fröccsök hűtik - illetve korbácsolják fel - a kedélyeket!
 Köszönjük Janónak és Norbinak a meghívást!!

Caravan Camping 35. évad - Gyenesdiás

2018. 07. 20.

 Jelenlegi házigazdánk hangulatos, családbarát kempingje idén ünnepli működésének 35. évadját. Minket ért a megtiszteltetés, hogy a nyár első élőzenei koncertjét adhassuk. Többnyire német és holland, valamint magyar kempingezők népes tábora gyűlt a rögtönzött koncert-térre.
 Inkább csak kisebb nyelvi akadályokba ütköztünk, így végül a gyermekeknek is sikerült egy tánc és egy ének számot is előadniuk.
 Többnyire ülő helyeket foglalt el hallgatóságunk, de az asztalok között hamar felperdültek a táncosok! Aktív, elismerő közönséget kaptunk! A hely nagyon megtetszett, a tulaj korrekt és kedves, őszintén elismerte a produkciót!
 Köszönjük Istvánnak és az Iron Cats Rockabilly Trió-nak a meghívást!

IX. Széésőház Fesztivál

2018. 07. 14.

 A privát rockfesztivál - ahogy egy barátunk fogalmazott; a kilencedik házibuli is sikerekkel zárult! Új barátságok, ismeretségek köttettek. Sokadszorra is kiállta a próbát - egyre gyarapodó - baráti társaságunk, és minden zökkenő ellenére egy nagyon jó buli került ismét a megismételhetetlenek közé! Köszönet minden résztvevőnek! Az előtérben és a háttérben tevékenykedőknek! :)

Nyúl - Házavató buli

2018. június 09.

 Egy korábban létrejött kapcsolat igéretei váltak valóra! Egy kedves ismerős csapat kért fel minket egy házavató buli zenei aláfestéséhez. A buli már odaérkeztünkkor jól formálódott, majd az élőzene lassan, és kitartóan lüktetve felpezsdítette a táncra éhes közönséget! Igazi őrületté vált a küzdőtér. Táncolt aki csak élt!
 Mindent megtettek a háziak, és a vendégek, hogy mi is a lehető legjobban érezzük magunkat! Épp hogy csak bírtam erővel, nagyszerű "party" volt!

Vámosszabadi - Falunap

2018. május 26.

 Nem zenekarunk profilja a falunap - de a szervezőkbe bízva - kicsit félve ugyan, végül elvállata a banda. Meglepetésünkre kielégítő, korrekt feltételeket biztosítottak, kitűnő hangosítót kaptunk - ismét - Golyó személyében!
 A közönség - a rendezvény mibenlétét tekintve - meglepően befogadó és érdeklődő volt a műsorunk iránt! A legapróbb generáció pedig lelkesen ugrált, táncolt, lég-dobolt és -gitározott! Nem a klasszikus falunap, és ez így van rendben! A rendelkezésünkre álló 50 perc sajnos csak a pillanattal volt egyenlő...

Győr - To the Rock - Park 5. szülinap

2017. február 03.

 Kedvenc rock-kocsmánkba a Park zenekar hívott el minket hangulatfokozónak egy tuti jó mulatsághoz! Négy zenekarral, változatos, mondhatni eléggé eltérő műfajokkal ajándékozták meg rajongóikat 5. szülinapjukon.
  A házigazdáink most is társak voltak a szervezésben, és finom söröket csapoltak a bandáknak, közönségnek! A Park-nak köszönhetően az ételből, italból, táncból és hangulatból is a legjobb és legtöbb jutott! Fotóink itt!

vissza