Napló 2018 - Blog 2018


Caravan Camping 35. évad - Gyenesdiás

2018. 07. 20.

 Hamarosan itt a péntek

IX. Széésőház Fesztivál

2018. 07. 14.

 A privát rockfesztivál - ahogy egy barátunk fogalmazott; a kilencedik házibuli is sikerekkel zárult! Új barátságok, ismeretségek köttettek. Sokadszorra is kiállta a próbát - egyre gyarapodó - baráti társaságunk, és minden zökkenő ellenére egy nagyon jó buli került ismét a megismételhetetlenek közé! Köszönet minden résztvevőnek! Az előtérben és a háttérben tevékenykedőknek! :)

Nyúl - Házavató buli

2018. június 09.

 Egy korábban létrejött kapcsolat igéretei váltak valóra! Egy kedves ismerős csapat kért fel minket egy házavató buli zenei aláfestéséhez. A buli már odaérkeztünkkor jól formálódott, majd az élőzene lassan, és kitartóan lüktetve felpezsdítette a táncra éhes közönséget! Igazi őrületté vált a küzdőtér. Táncolt aki csak élt!
 Mindent megtettek a háziak, és a vendégek, hogy mi is a lehető legjobban érezzük magunkat! Épp hogy csak bírtam erővel, nagyszerű "party" volt!

Vámosszabadi - Falunap

2018. május 26.

 Nem zenekarunk profilja a falunap - de a szervezőkbe bízva - kicsit félve ugyan, de elvállata a banda. Meglepetésünkre kielégítő, korrekt feltételeket biztosítottak, kitűnő hangosítót kaptunk - ismét - Golyó személyében!
 A közönség - a rendezvény mibenlétét tekintve - meglepően befogadó és érdeklődő volt a műsorunk iránt! A legapróbb generáció pedig lelkesen ugrált, táncolt, lég-dobolt és -g-itározott! Nem a klasszikus falunap, és ez így van rendben! A rendelkezésünkre álló 50 perc sajnos csak a pillanattal volt egyenlő...

Győr - To the Rock - Park 5. szülinap

2017. február 03.

 Kedvenc rock-kocsmánkba a Park zenekar hívott el minket hangulatfokozónak egy tuti jó mulatsághoz! Négy zenekarral, változatos, mondhatni eléggé eltérő műfajokkal ajándékkozták meg rajongóikat 5. szülinapjukon.
  A házigazdáink most is társak voltak a szervezésben, és finom söröket csapoltak a bandáknak, közönségnek! A Park-nak köszönhetően az ételből, italból, táncból és hangulatból is a legjobb és legtöbb jutott! Fotóink itt!

vissza