Napló 2019 - Blog 2019

Győr - Dongó romkocsma

2019. 10. 12.

  Születésnapi buli közreműködés... sajnos a szervezőnk fölé helyezte magát a hely vezetősége ismét... most már ha valaki ide szervezi a bulit sem jövünk! A Márkádó zenekar az eseményt megelőző - a hely által okozott - keverés miatt le is mondta a koncertjét. Megértem! Mi csak a szervezőnkre való tekintettel nem csomagoltunk, még a helyszínen is volt csúszás az ígéretekkel szemben! A buli hatalmas volt, a szülinaposok és baráti körük is élvezték a műsorunkat. Minket a Jump Rock Band követett akusztikus műsorukkal tartották lendületben az ünneplőket! PLEASE, DON'T DONGÓ! Néhány kép a buliról!!

Kapuvár - Patkó kocsma - október feszt

2019. 10. 05.

  Szomszédolás barátok meghívására 2. rész! A Shake banddal, mint házigazdával vállaltunk fellépést Kapuváron, a Patkó kocsma hangulatos szabadtéri fedett színpadán! A fogadtatás a vendéglátó hely részéről nagyon barátságos volt, mind szakmai, mind emberi megközelítésben! Nagyszerű volt, a maroknyi közönség jól érezte magát, és inspirálta a zenekart. Ha Ervin hív, biztosan eljövünk! Néhány kép a buliról!!

Gyenesdiás - Caraván Kemping

2019. 08. 16.

  Szomszédolás barátok meghívására! Balatonpart, napsütés... hinné az ember! Többször is esőtől fenyegetve, végül megúszva, kellemes időjárásban volt részünk. Egyik legsikeresebb nemzetközi koncertünk volt, kaptunk táncot, ujjongást. A szünetben Szabó Zsanett tűzzsonglőr előadását láthattuk, a szervezők részéről ezzel is színesítve a programot! A kemping az egyik legkedveltebb partnerünk, és legjobb vendéglátónk! Több külföldi hallgatótól is személyes gratulációt fogadhattunk a produkciónkat illetően! Szuper volt, míg hívnak mindannyiszor jövünk! Néhány kép a buliról!!

X. Széésőház Fesztivál

2019. 06. 01.

  Nagy készülődés a szervezőknek és a zenekaroknak, várakozás a vendégeink részéről! Hatalmas buli; ételek, italok, élőzene, immár tizedik alkalommal. Felléptek: az Inkább Holnap (Ménfőcsanak), Milfmen (Pest-megye), Park (Győr), Zaklatás (Zalaegerszeg), Wakachuka (Győr), és végül a mi zenekarunk is képviseltette magát! Beszéljenek magukért a képek!

vissza